De 34 de ani o școală de afaceri pentru generația tânără din România!

Programează-ți viitorul cu Crystal în cadrul FEAA Galați

În cadrul cooperării sale cu Universitatea „Dunărea de Jos”, Crystal System a pregătit gratuit aproape 700 de studenți de la FEEA în tehnologiile digitale. În acest an, Crystal a oferit cursul său gratuit numit „Programează-ți viitorul” în modul online, unde 130 de Studenți de la FEAA (fără capacități anterioare în IT) au fost instruiți în Algoritmi, Programare și Bazele de Date de către experți din Crystal. Oferind cursul său online, Crystal s-a concentrat pe următoarele principii educative:

Acces și Egalitate. Studenții au primit asistență online completă tehnică și acces egal 24/7 la platforma Crystal e-learning, unde au fost furnizate toate materialele cursului.

Profesionalism Digital și Abordare Individuală. Participanții au fost instruiți de cei mai buni experți din domeniu, având posibilitatea de a lucra în echipe la distanță, și de a fi instruiți individual.

Flexibilitate și Adaptabilitate. Studenții au avut posibilitatea să își aleagă progamul potrivit pentru curs, luând în considerare agenda cursurilor lor universitare, în timp ce examenul de curs a avut loc înainte de sesiunea de examen universitar.

În acest fel, studenții de la FEAA au primit ultimele cunoștințe și abilități digitale, cu sprijinul Crystal pe lângă realizările lor academice și sunt pregătiți să pășească cu încredere pe piața digitală a muncii.

Crystal va sprijini mereu Studenții pe calea lor de carieră digitală sau cum ar fi spus Albus Dumbledore din celebrele filme Harry Potter: Ajutorul va fi întotdeauna acordat de Crystal celor, care îl solicită.

Ne găsești pe

Most Popular

Fii student la FEAA și obține la final mai mult decât o diplomă

Completează formularul de mai jos și fă primul pas în a fi student la FEAA


Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
#studentlafeaa

Ultimele articole

Primii pași în viața de student

Te pregătești pentru noul rol de student? Cei care spun că este una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții nu exagerează deloc! Te așteaptă