FEAA Galați - De 30 de ani o școală de afaceri pentru generația tânără din România!

Parteneriat FEEA Galati – Crystal System

Încă din anul 2016, Facultatea de Economie și Admistrarea Afacerilor Galati, dezvolta un parteneriat de success împreună cu compania Crystal System SRL, una dintre cele mai importate companii de inginerie și consultanță IT din Sud-Estul Europei.

Facultatea a obținut o sponsorizare importantă de la partenerul său, reușind să doteze complet un nou laborator de informatică, echipat cu calculatoare de ultimă generație și mobilier modern, în dorința de a creea un ambient extrem de plăcut pentru defășurarea cursurilor și a seminariilor.

Prin intermediul acestui parteneriat a fost posibilă implementarea programului educațional dezvoltat de către compania Crystal System, pe baza modelului deja consacrat în București și Chișinău și în cadrul FEEA Galați.

Acest program constă în organizarea de cursuri de programare, gratuite, care au loc în incinta facultății.

Cursurile sunt accesibie tuturor studenților pasionați de industria IT sau care iau în considerare dezvoltarea unei cariere în acest domeniu.

Sustinute de către specialiști din cadrul companiei Crystal System, cursurile prezintă conceptele generale ale unui software de tip ERP – Planificarea Resurselor unei Companii și dau posibilitatea celor interesați să intre în contact cu lumea extrem de captivantă a limbajelor de programare și să experimenteze satisfacțiile aduse de realizarea propriilor aplicații software.

Cei mai merituoși studenți sunt răsplătiți cu premii substanțiale (Biciclete și trotinete electrice, Tablete, Smartwatch) și, de asemenea, au posibilitatea să se alature echipei Crystal System Galați pentru a-și dezvolta în continuare cariera în industria IT.

De la începutul acestui parteneriat, aproximativ 700 de studenți au participat la sesiunile de curs și 45 dintre aceștia s-au alaturat echipei Crystal Galați, devenind de-a lungul timpului membri de bază în cadrul companiei.

De asemenea un număr important au avut posibilitatea să efectueze stagii de practică la sediul Crystal System și să se familiarizeze cu modul de lucru și ambianța din cadrul unei companii de profil.

Managementul Crystal System este extrem de mulțumit de calitatea și nivelul de pregătire al studenților și absolvenților FEAA Galați, motiv pentru care intenționează să dezvolte în continuare acest parteneriat și chiar să îl extindă în viitor.

Fii student la FEAA și obține la final mai mult decât o diplomă

Completează formularul de mai jos și fă primul pas în a fi student la FEAA

Distribuie:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

#studentlafeaa

Ultimele articole

Alimentația Publică – provocarea serviciilor personalizate

Îți place să ieși cu prietenii la o cafea? Îți place să stai la terasă dar simți că uneori lipsește ceva, că cei de acolo nu se implică suficient și deja știi ce ai fi făcut tu diferit? Ai un plan ca în maxim 5 ani să îți deschizi propria ta cafenea, sau poate un

Afaceri internaționale – O carieră fără granițe

Cu siguranță ai auzit și tu sloganul “sunt cetățean European și am drepturi”. Uneori folosit pentru lucruri serioase, alteori folosit în meme-uri pe Facebook, acest slogan este, cât se poate de adevărat. Ai visat vreodată să lucrezi în companii mari, internaționale, în sedii aflate în orașe care de care mai fascinante? Este dreptul tău să

Contabilitatea – cartea de vizită a unei afaceri performante

Fun fact: știai că “bookkeeping” (un termen din contabilitate) este singurul cuvânt din limba engleză care conține trei seturi consecutive a câte două litere identice, scrise fară cratimă? Interesant, nu-i așa? Ți s-a părut amuzant să te trezești uneori cu buzunarele pline de bonuri făcute ghemotoc? Te-ai întrebat vreodată la ce folosesc și de ce

Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor – Arta de a lucra cu oamenii

Te-ai gândit vreodată ce tare ar fi să devii călător profesionist? Să străbați lumea în lung și-n lat, să trăiești realitatea din fiecare loc în care ajungi și să aduni amintiri memorabile, este o parte din jobul unui profesionist în turism. Te-ai gândit măcar o dată, cum ar fi să lucrezi la magazinul X? Sau

Finanțe și Bănci – Învață jocul banilor

Ai avut vreodată o pușculiță în care ai pus toți banii primiți de la rude, sau alocația, sau banii strânși la joburi de vară? Ți-ai făcut măcar o dată planuri să îți cumperi ceva, și a trebuit să strângi bani pentru asta? Sau și mai bine, ai luat vreodată un “credit” de la părinți (gen,

Informatică economică – când succesul stă într-o linie de cod

Cuvinte precum Software, Programare sau Baze de Date îți stârnesc interesul și curioziozitatea? Te-ai întrebat vreodată cum au fost făcute toate aplicațiile super utile pe care le ai în telefon? Ba mai mult, ți-ar plăcea să știi să proiectezi și să creezi chiar tu un program? Ești pasionat de algoritmi și crezi că matematica stă

Scroll to Top

Fii student la FEAA și obține la final mai mult decât o diplomă

Completează formularul de mai jos și fă primul pas în a fi student la FEAA