FEAA Galați - De 30 de ani o școală de afaceri pentru generația tânără din România!

Finanțe și Bănci – Învață jocul banilor

Ai avut vreodată o pușculiță în care ai pus toți banii primiți de la rude, sau alocația, sau banii strânși la joburi de vară?

Ți-ai făcut măcar o dată planuri să îți cumperi ceva, și a trebuit să strângi bani pentru asta?

Sau și mai bine, ai luat vreodată un “credit” de la părinți (gen, niște bani împrumut) scadent la primul salariu?

Fară să iți dai seama, ai făcut deja primii pași spre lumea fascinantă a banilor, a conturilor de economii sau a creditelor de nevoi personale. Încă puțin și CFO poate fi noua ta titulatură. Știi ce înseamnă?

Chief Financial Officer, a.k.a persoana care controlează banii, este unul dintre cei mai importanți oameni într-o companie.

Noțiuni precum buget, cota de piață, venituri, planificare, analiză, vor căpăta o altă însemnătate și pot deveni o armă în mâna unui profesionist. Sunt printre elementele ce stau la baza economiei, iar în cadrul Facultății de Finanțe și Bănci sunt studiate și aprofundate până în cel mai mic detaliu.

Să știi să citești rapoarte financiare, să întocmești bugete și să planifici banii, înseamnă o responsabilitate uriașă, însă îți aduce un nivel de încredere personală peste medie. Când știi că tu ești motorul care face întregul ecosistem financiar să se miște, iar strategia pe care o trasezi face o diferență între succes și insucces, atunci opțiunile tale sunt limitate – te motivează să devii cea mai bună versiune a ta.

Banii fac lumea să se învârtă!

Însă odată stăpânit jocul, odată ce înveți strategii, concepte și tehnici de bază, adaptabile diferitelor domenii economice, este necesară doar o gândire analitică, orientată spre rezultate, pentru a avea success.     

Benjamin Franklin a spus cândva că investiția în cunoaștere aduce cea mai buna dobândă. Specializarea Finanțe și Bănci, din cadrul Facultății de Economie și Administrare a Afacerilor, a pregătit un program de studiu eficient, cu aplicații practice, ce te vor ajuta să investești cu folos timpul tău, primind în schimb cunoaștere. Cât de grozav trebuie să fie, să stăpânești jocul banilor!

Facultatea de Economie și Administrare a Afacerilor aniversează anul acesta 30 de ani de existență, confirmând în tot acest timp că este un nume cu rezonanță în rândul învățământului economic universitar din România, furnizând servicii educaționale de cea mai bună calitate.

În curând vor începe înscrierile pentru anul universitar 2020-2021, iar o nouă serie de studenți va intra în această fascinantă lume a afacerilor. Dacă iți place să faci planuri și apoi să le urmezi, dacă crezi că ești un bun strateg dar poți fi și creativ în același timp, cu siguranță vei fi în locul potrivit.

Vrei să fii studentul nostru?

Completează formularul de înscriere.

Fii student la FEAA și obține la final mai mult decât o diplomă

Completează formularul de mai jos și fă primul pas în a fi student la FEAA

Distribuie:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

#studentlafeaa

Ultimele articole

Alimentația Publică – provocarea serviciilor personalizate

Îți place să ieși cu prietenii la o cafea? Îți place să stai la terasă dar simți că uneori lipsește ceva, că cei de acolo nu se implică suficient și deja știi ce ai fi făcut tu diferit? Ai un plan ca în maxim 5 ani să îți deschizi propria ta cafenea, sau poate un

Afaceri internaționale – O carieră fără granițe

Cu siguranță ai auzit și tu sloganul “sunt cetățean European și am drepturi”. Uneori folosit pentru lucruri serioase, alteori folosit în meme-uri pe Facebook, acest slogan este, cât se poate de adevărat. Ai visat vreodată să lucrezi în companii mari, internaționale, în sedii aflate în orașe care de care mai fascinante? Este dreptul tău să

Contabilitatea – cartea de vizită a unei afaceri performante

Fun fact: știai că “bookkeeping” (un termen din contabilitate) este singurul cuvânt din limba engleză care conține trei seturi consecutive a câte două litere identice, scrise fară cratimă? Interesant, nu-i așa? Ți s-a părut amuzant să te trezești uneori cu buzunarele pline de bonuri făcute ghemotoc? Te-ai întrebat vreodată la ce folosesc și de ce

Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor – Arta de a lucra cu oamenii

Te-ai gândit vreodată ce tare ar fi să devii călător profesionist? Să străbați lumea în lung și-n lat, să trăiești realitatea din fiecare loc în care ajungi și să aduni amintiri memorabile, este o parte din jobul unui profesionist în turism. Te-ai gândit măcar o dată, cum ar fi să lucrezi la magazinul X? Sau

Finanțe și Bănci – Învață jocul banilor

Ai avut vreodată o pușculiță în care ai pus toți banii primiți de la rude, sau alocația, sau banii strânși la joburi de vară? Ți-ai făcut măcar o dată planuri să îți cumperi ceva, și a trebuit să strângi bani pentru asta? Sau și mai bine, ai luat vreodată un “credit” de la părinți (gen,

Informatică economică – când succesul stă într-o linie de cod

Cuvinte precum Software, Programare sau Baze de Date îți stârnesc interesul și curioziozitatea? Te-ai întrebat vreodată cum au fost făcute toate aplicațiile super utile pe care le ai în telefon? Ba mai mult, ți-ar plăcea să știi să proiectezi și să creezi chiar tu un program? Ești pasionat de algoritmi și crezi că matematica stă

Scroll to Top

Fii student la FEAA și obține la final mai mult decât o diplomă

Completează formularul de mai jos și fă primul pas în a fi student la FEAA