FEAA Galați - De 30 de ani o școală de afaceri pentru generația tânără din România!

Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor – Arta de a lucra cu oamenii

Te-ai gândit vreodată ce tare ar fi să devii călător profesionist?

Să străbați lumea în lung și-n lat, să trăiești realitatea din fiecare loc în care ajungi și să aduni amintiri memorabile, este o parte din jobul unui profesionist în turism.

Te-ai gândit măcar o dată, cum ar fi să lucrezi la magazinul X? Sau cât de cool ar fi să ai propriul tău magazin cu haine la modă sau tehnologie de ultimă generație?

De câte ori te-ai visat în echipa de organizare a celui mai tare concert la care ai fost vreodată? Să fii acolo, în culise, să simți adrenalina.

Domeniile vaste ale comerțului și serviciilor sunt unele dintre cele mai solicitante, dar în același timp ofertante sectoare ale economiei. În niciun alt domeniu nu întâlnești atâta diversitate sau un nivel atât de mare de satisfacție a muncii tale, rezultatele fiind vizibile aproape imediat.

Imaginează-ți că ai vrea neapărat un anumit produs ce nu mai este disponibil, dar cei de la magazin reușesc să îl aducă pentru tine. Cum te-ai simți? Cum crezi că se vor simți oamenii care au făcut tot ce au putut pentru ca tu să fii mulțumit? Despre aceste momente de satisfacție personală este vorba când lucrezi cu oamenii. Despre atenția față de cei cărora le sunt destinate produsele sau serviciile pe care tu le reprezinți. 

Ca student la Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor înveți să stăpânești aceste domenii provocatoare, înveți să relaționezi cu oamenii într-o manieră profesionistă și să stabilești direcții clare de urmat, pentru dezvoltarea unei afaceri de succes.

La nivel mondial, serviciile și turismul se află pe locurile fruntașe în generarea celor mai mari venituri la buget.

Știai că există țări care trăiesc aproape exclusiv din turism iar localnicii au lucrat și încă mai lucrează în acest domeniu, de câteva generații? 

Și în România, aceste ramuri ale economiei s-au dezvoltat accelerat. Oamenii bine pregătiți, care să aducă un plus de valoare sunt tot mai apreciați și li se asigură condițiile pentru a putea dezvolta și mai mult o afacere.

Să administrezi o afacere destinată să îi ajute pe ceilalți iți aduce zilnic numeroase provocări. Secretul constă în modul în care alegi să privești lucrurile, în organizare și responsabilitatea cu care acționezi, în strategiile pe care le faci și în implicarea ta în toate acestea.

La finalul celor trei ani vei fi un profesionist pregătit să accepte orice provocare și chiar să lanseze o afacere proprie.  Vei putea face planuri de business și le vei putea aplica imediat.

Facultatea de Economie și Administrare a Afacerilor aniversează anul acesta 30 de ani de existență, confirmând în tot acest timp că este un nume cu rezonanță în rândul învățământului economic universitar din România, furnizând servicii educaționale de cea mai bună calitate.

În curând vor începe înscrierile pentru anul universitar 2020-2021, iar o nouă serie de studenți va intra în această fascinantă lume a afacerilor. Dacă iți place să faci planuri și apoi să le urmezi, dacă crezi că ești un bun strateg dar poți fi și creativ în același timp, cu siguranță vei fi în locul potrivit.

Vrei să fii studentul nostru?

Completează formularul de înscriere.

Fii student la FEAA și obține la final mai mult decât o diplomă

Completează formularul de mai jos și fă primul pas în a fi student la FEAA

Distribuie:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

#studentlafeaa

Ultimele articole

Fii student la FEAA și obține la final mai mult decât o diplomă

Completează formularul de mai jos și fă primul pas în a fi student la FEAA