FEAA Galați - De 30 de ani o școală de afaceri pentru generația tânără din România!

Alimentația Publică – provocarea serviciilor personalizate

Îți place să ieși cu prietenii la o cafea? Îți place să stai la terasă dar simți că uneori lipsește ceva, că cei de acolo nu se implică suficient și deja știi ce ai fi făcut tu diferit?

Ai un plan ca în maxim 5 ani să îți deschizi propria ta cafenea, sau poate un pub? Un loc unde prietenii să se întâlnească cu plăcere într-un mediu plăcut, pentru că tu știi exact ce trebuie să le oferi.

Serviciile de alimentație publică implică cea mai mare responsabilitate și, în general, sunt supuse unor controale extrem de riguroase. Când siguranța oamenilor este în joc, atunci este firesc ca fiecare subiect să fie tratat cu multă atenție.

Din ce în ce mai multe afaceri de top din domeniu, cafenele, restaurante, baruri, sunt conduse cu succes de tinerii care au înțeles că este nevoie să ofere altceva. Să personalizeze serviciile pentru a ajunge la clienții pe care și-i doresc.

În acest domeniu nu mai este vorba doar despre câștig, că oamenii vin și revin pentru experiența și atenția pe care le-o oferi, caută să se simtă bine într-un mediu prietenos și sigur, în care să poată interacționa civilizat și primesc în schimb respect.

Evident că fiecare afacere are în spate un set de reguli scrise care trebuiesc respectate și de asemenea există fluxuri și procese pe care nu le poți schimba, dar poți face diferența prin implicare, interes și apreciere față de cei cărora te vei adresa.

Ca specialist în domeniu vei fi pregătit să pui la punct întregul proces al desfășurării afacerii. Vei învăța despre noțiuni de alimentație publică, control, managementul calității și siguranță alimentară, vei cunoaște inclusiv noțiuni de management și marketing, pentru a putea acționa responsabil. 

Administrarea afacerilor în alimentația publică este, astfel, un domeniu extrem de vast, care cuprinde un număr mare de servicii, mai mult sau mai puțin specifice, de la restaurante la centre de conferințe, sau de la pub-uri la vase de croazieră.

În cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, se pune accent atât pe competențele direct legate de acest domeniu al alimentației publice, cât și pe competențe conexe, care vin în completare, cum sunt cele legate de protecția mediului, planificare strategică, managementul resurselor umane, gestionarea relațiilor cu clienții și furnizorii, sisteme software specifice etc., pentru ca la finalul celor trei ani de studiu să fii un profesionist, pregătit să conduci o afacere de succes.

Facultatea de Economie și Administrare a Afacerilor aniversează anul acesta 30 de ani de existență, confirmând în tot acest timp că este un nume cu rezonanță în rândul învățământului economic universitar din România, furnizând servicii educaționale de cea mai bună calitate.

În curând vor începe înscrierile pentru anul universitar 2020-2021, iar o nouă serie de studenți va intra în această fascinantă lume a afacerilor. Dacă iți place să faci planuri și apoi să le urmezi, dacă crezi că ești un bun strateg dar poți fi și creativ în același timp, cu siguranță vei fi în locul potrivit.

Vrei să fii studentul nostru?

Completează formularul de înscriere.

Fii student la FEAA și obține la final mai mult decât o diplomă

Completează formularul de mai jos și fă primul pas în a fi student la FEAA

Distribuie:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

#studentlafeaa

Ultimele articole

Alimentația Publică – provocarea serviciilor personalizate

Îți place să ieși cu prietenii la o cafea? Îți place să stai la terasă dar simți că uneori lipsește ceva, că cei de acolo nu se implică suficient și deja știi ce ai fi făcut tu diferit? Ai un plan ca în maxim 5 ani să îți deschizi propria ta cafenea, sau poate un

Afaceri internaționale – O carieră fără granițe

Cu siguranță ai auzit și tu sloganul “sunt cetățean European și am drepturi”. Uneori folosit pentru lucruri serioase, alteori folosit în meme-uri pe Facebook, acest slogan este, cât se poate de adevărat. Ai visat vreodată să lucrezi în companii mari, internaționale, în sedii aflate în orașe care de care mai fascinante? Este dreptul tău să

Contabilitatea – cartea de vizită a unei afaceri performante

Fun fact: știai că “bookkeeping” (un termen din contabilitate) este singurul cuvânt din limba engleză care conține trei seturi consecutive a câte două litere identice, scrise fară cratimă? Interesant, nu-i așa? Ți s-a părut amuzant să te trezești uneori cu buzunarele pline de bonuri făcute ghemotoc? Te-ai întrebat vreodată la ce folosesc și de ce

Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor – Arta de a lucra cu oamenii

Te-ai gândit vreodată ce tare ar fi să devii călător profesionist? Să străbați lumea în lung și-n lat, să trăiești realitatea din fiecare loc în care ajungi și să aduni amintiri memorabile, este o parte din jobul unui profesionist în turism. Te-ai gândit măcar o dată, cum ar fi să lucrezi la magazinul X? Sau

Finanțe și Bănci – Învață jocul banilor

Ai avut vreodată o pușculiță în care ai pus toți banii primiți de la rude, sau alocația, sau banii strânși la joburi de vară? Ți-ai făcut măcar o dată planuri să îți cumperi ceva, și a trebuit să strângi bani pentru asta? Sau și mai bine, ai luat vreodată un “credit” de la părinți (gen,

Informatică economică – când succesul stă într-o linie de cod

Cuvinte precum Software, Programare sau Baze de Date îți stârnesc interesul și curioziozitatea? Te-ai întrebat vreodată cum au fost făcute toate aplicațiile super utile pe care le ai în telefon? Ba mai mult, ți-ar plăcea să știi să proiectezi și să creezi chiar tu un program? Ești pasionat de algoritmi și crezi că matematica stă

Scroll to Top

Fii student la FEAA și obține la final mai mult decât o diplomă

Completează formularul de mai jos și fă primul pas în a fi student la FEAA