De 34 de ani o școală de afaceri pentru generația tânără din România!

Parteneriat FEEA Galati – Crystal System

Încă din anul 2016, Facultatea de Economie și Admistrarea Afacerilor Galati, dezvolta un parteneriat de success împreună cu compania Crystal System SRL, una dintre cele mai importate companii de inginerie și consultanță IT din Sud-Estul Europei.

Facultatea a obținut o sponsorizare importantă de la partenerul său, reușind să doteze complet un nou laborator de informatică, echipat cu calculatoare de ultimă generație și mobilier modern, în dorința de a creea un ambient extrem de plăcut pentru defășurarea cursurilor și a seminariilor.

Prin intermediul acestui parteneriat a fost posibilă implementarea programului educațional dezvoltat de către compania Crystal System, pe baza modelului deja consacrat în București și Chișinău și în cadrul FEEA Galați.

Acest program constă în organizarea de cursuri de programare, gratuite, care au loc în incinta facultății.

Cursurile sunt accesibie tuturor studenților pasionați de industria IT sau care iau în considerare dezvoltarea unei cariere în acest domeniu.

Sustinute de către specialiști din cadrul companiei Crystal System, cursurile prezintă conceptele generale ale unui software de tip ERP – Planificarea Resurselor unei Companii și dau posibilitatea celor interesați să intre în contact cu lumea extrem de captivantă a limbajelor de programare și să experimenteze satisfacțiile aduse de realizarea propriilor aplicații software.

Cei mai merituoși studenți sunt răsplătiți cu premii substanțiale (Biciclete și trotinete electrice, Tablete, Smartwatch) și, de asemenea, au posibilitatea să se alature echipei Crystal System Galați pentru a-și dezvolta în continuare cariera în industria IT.

De la începutul acestui parteneriat, aproximativ 700 de studenți au participat la sesiunile de curs și 45 dintre aceștia s-au alaturat echipei Crystal Galați, devenind de-a lungul timpului membri de bază în cadrul companiei.

De asemenea un număr important au avut posibilitatea să efectueze stagii de practică la sediul Crystal System și să se familiarizeze cu modul de lucru și ambianța din cadrul unei companii de profil.

Managementul Crystal System este extrem de mulțumit de calitatea și nivelul de pregătire al studenților și absolvenților FEAA Galați, motiv pentru care intenționează să dezvolte în continuare acest parteneriat și chiar să îl extindă în viitor.

Ne găsești pe

Most Popular

Fii student la FEAA și obține la final mai mult decât o diplomă

Completează formularul de mai jos și fă primul pas în a fi student la FEAA


Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
#studentlafeaa

Ultimele articole

Primii pași în viața de student

Te pregătești pentru noul rol de student? Cei care spun că este una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții nu exagerează deloc! Te așteaptă