De 34 de ani o școală de afaceri pentru generația tânără din România!

Alumni – implicarea în mediul de afaceri

Costin Avram – Alumnus
Doctor în Informatică Economică
Universitatea „Dunărea de Jos”
Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor

În calitate de doctor în Informatică Economică și datorită implicării mele în proiecte IT internaționale în cadrul societății Crystal System am participat la realizarea proiectului FutureWeb – „Modelarea empirică și dezvoltarea experimentală a instrumentelor asociate tehnologiilor emergente din domeniul rețelelor sociale online”.

Proiectul propune studiul tehnologiilor emergente din domeniul tehnologiei informației și comunicațiilor în relație cu rețele sociale online, cu gradul și modul de adopție al utilizatorilor potențiali ai acestor tehnologii, evaluând impactul asupra mediului socio-economic. Proiectul are ca obiectiv principal realizarea de studii și cercetări științifice în scopul realizării unor modele empirice și dezvoltări experimentale pentru a evalua impactul acestor noi tehnologii, ce includ sisteme de analiză bazate pe deep learning în domeniul rețelelor sociale online.

Am avut ocazia să lucrez cu rețele neuronale convoluționale: R-CNN, Fast R-CNN și Faster R-CNN, Mask-RCNN și cu rețele preinstruite precum alexnet, squeezenet, cifar10Net, densenet201, googlenet.

Proiectul mi-a permis să mă dezvolt în continuare ca și specialist precum si să inițiez discuții de colaborare cu parteneri internaționali, acesta fiind și motivul pentru care am ales colaborarea cu Universitatea „Dunarea de Jos” din Galați.

Costin Avram
General Manager
Crystal System Group Ltd.

Ne găsești pe

Most Popular

Fii student la FEAA și obține la final mai mult decât o diplomă

Completează formularul de mai jos și fă primul pas în a fi student la FEAA


Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
#studentlafeaa

Ultimele articole

Primii pași în viața de student

Te pregătești pentru noul rol de student? Cei care spun că este una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții nu exagerează deloc! Te așteaptă