De 34 de ani o școală de afaceri pentru generația tânără din România!

Administrarea Afacerilor – Specializare în limba engleză care deschide uși internaționale

Ești interesat/ă de domeniul business și chiar te gândești ca la un moment dat să îți construiești o afacere a ta? 

Nu e prea devreme să te pregătești pentru asta! Toate abilitățile pe care ți le dezvolți contribuie la pregătirea ta pentru a putea înțelege și conduce afaceri de succes. 

Dar care sunt abilitățile și cunoștințele de care ai cea mai mare nevoie și la care deja ar trebui să începi să lucrezi ca să fii pregătit pentru momentul în care îți deschizi propria afacere?

În construirea și administrarea afacerilor este deosebit de important să cunoști atât noțiuni de management, de economie, de drept cât și să știi să lucrezi cu oamenii și să creezi procese de lucru eficiente, la standarde europene. 

Piața este în continuă schimbare și tot mai multe afaceri făcute pe genunchi își dau seama că e nevoie de oameni bine pregătiți în domeniu pentru ca afacerea să crească, iar companiile mari, corporațiile, știu asta de mult și caută mereu oameni capabili să gestioneze proiecte într-un mediu de business internațional. 

Practic, acestea sunt principalele motive și criterii după care am creat o nouă specializare de 3 ani în cadrul Facultății de Economie și Administrare a Afacerilor, și anume, Secția Administrarea Afacerilor (în limba engleză). 

Ne-am propus să le oferim studenților posibilitatea de a intra cu dreptul în mediul business, pregătiți pentru a face față provocărilor care vin odată cu responsabilitatea de a gestiona o afacere și de a o duce spre creștere. 

Profesorii, materialele de curs, campusul, sălile de clasă și echipamentele din dotare asigură oricărui student pregătirea și cunoștințele necesare pentru a putea ulterior performa într-un rol cheie din orice tip de afacere, locală sau internațională, indiferent de dimensiunea acesteia sau de modelul de organizare internă. 

Programa și modul de desfășurare a studiilor se ridică la cele mai înalte standarde, nu doar din țară, dar și la nivel internațional, promovând valori europene și dezvoltând abilitățile care îți oferă siguranța că indiferent de locul în care profesezi, vei fi un profesionist apreciat. 

Și în plus, predarea exclusiv în limba engleză te va ajuta să îți perfecționezi abilitățile de comunicare într-o limbă străină și să deprinzi încă din facultate termenii specifici domeniului business, pentru ca ulterior să te poți descurca în orice companie din lume. 

Facultatea de Economie și Administrare a Afacerilor oferă învățământ la standarde internaționale de peste 30 de ani, timp în care mii de studenți și-au construit cariere de succes, prin pregătirea oferită de colectivul nostru. 

Înscrierile pentru anul universitar 2021-2022 încep în curând și este momentul potrivit să afli în detaliu, ce îți oferim, chiar de la actuali studenți, profesori sau voluntari care îți răspund la întrebările pe care le ai ca să poți lua cea mai bună decizie pentru viitorul tău. 

Completează formularul și vei avea acces la toate informațiile de care ai nevoie prin email.

Ne găsești pe

Most Popular

Fii student la FEAA și obține la final mai mult decât o diplomă

Completează formularul de mai jos și fă primul pas în a fi student la FEAA


Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
#studentlafeaa

Ultimele articole

Primii pași în viața de student

Te pregătești pentru noul rol de student? Cei care spun că este una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții nu exagerează deloc! Te așteaptă