De 34 de ani o școală de afaceri pentru generația tânără din România!

Alimentația Publică – provocarea serviciilor personalizate

Îți place să ieși cu prietenii la o cafea? Îți place să stai la terasă dar simți că uneori lipsește ceva, că cei de acolo nu se implică suficient și deja știi ce ai fi făcut tu diferit?

Ai un plan ca în maxim 5 ani să îți deschizi propria ta cafenea, sau poate un pub? Un loc unde prietenii să se întâlnească cu plăcere într-un mediu plăcut, pentru că tu știi exact ce trebuie să le oferi.

Serviciile de alimentație publică implică cea mai mare responsabilitate și, în general, sunt supuse unor controale extrem de riguroase. Când siguranța oamenilor este în joc, atunci este firesc ca fiecare subiect să fie tratat cu multă atenție.

Din ce în ce mai multe afaceri de top din domeniu, cafenele, restaurante, baruri, sunt conduse cu succes de tinerii care au înțeles că este nevoie să ofere altceva. Să personalizeze serviciile pentru a ajunge la clienții pe care și-i doresc.

În acest domeniu nu mai este vorba doar despre câștig, că oamenii vin și revin pentru experiența și atenția pe care le-o oferi, caută să se simtă bine într-un mediu prietenos și sigur, în care să poată interacționa civilizat și primesc în schimb respect.

Evident că fiecare afacere are în spate un set de reguli scrise care trebuiesc respectate și de asemenea există fluxuri și procese pe care nu le poți schimba, dar poți face diferența prin implicare, interes și apreciere față de cei cărora te vei adresa.

Ca specialist în domeniu vei fi pregătit să pui la punct întregul proces al desfășurării afacerii. Vei învăța despre noțiuni de alimentație publică, control, managementul calității și siguranță alimentară, vei cunoaște inclusiv noțiuni de management și marketing, pentru a putea acționa responsabil. 

Administrarea afacerilor în alimentația publică este, astfel, un domeniu extrem de vast, care cuprinde un număr mare de servicii, mai mult sau mai puțin specifice, de la restaurante la centre de conferințe, sau de la pub-uri la vase de croazieră.

În cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, se pune accent atât pe competențele direct legate de acest domeniu al alimentației publice, cât și pe competențe conexe, care vin în completare, cum sunt cele legate de protecția mediului, planificare strategică, managementul resurselor umane, gestionarea relațiilor cu clienții și furnizorii, sisteme software specifice etc., pentru ca la finalul celor trei ani de studiu să fii un profesionist, pregătit să conduci o afacere de succes.

Facultatea de Economie și Administrare a Afacerilor aniversează anul acesta 30 de ani de existență, confirmând în tot acest timp că este un nume cu rezonanță în rândul învățământului economic universitar din România, furnizând servicii educaționale de cea mai bună calitate.

În curând vor începe înscrierile pentru anul universitar 2020-2021, iar o nouă serie de studenți va intra în această fascinantă lume a afacerilor. Dacă iți place să faci planuri și apoi să le urmezi, dacă crezi că ești un bun strateg dar poți fi și creativ în același timp, cu siguranță vei fi în locul potrivit.

Vrei să fii studentul nostru?

Completează formularul de înscriere.

Ne găsești pe

Most Popular

Fii student la FEAA și obține la final mai mult decât o diplomă

Completează formularul de mai jos și fă primul pas în a fi student la FEAA


#studentlafeaa

Ultimele articole

Primii pași în viața de student

Te pregătești pentru noul rol de student? Cei care spun că este una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții nu exagerează deloc! Te așteaptă