De 34 de ani o școală de afaceri pentru generația tânără din România!

Afaceri internaționale – O carieră fără granițe

Cu siguranță ai auzit și tu sloganul “sunt cetățean European și am drepturi”.

Uneori folosit pentru lucruri serioase, alteori folosit în meme-uri pe Facebook, acest slogan este, cât se poate de adevărat.

Ai visat vreodată să lucrezi în companii mari, internaționale, în sedii aflate în orașe care de care mai fascinante? Este dreptul tău să ajungi pe cele mai importante poziții de conducere, atunci când ești bine pregătit și ai vaste cunoștinte în domeniu.

Te-ai gândit vreodată cum sunt stabilite relațiile economice între companii din diferite țări, cum știe fiecare ce are de făcut și ce reguli trebuie să respecte?

Afacerile internaționale pot fi oricum, numai sursă de plictiseală nu!

Acum, când multinaționalele se luptă pentru a angaja tineri cu o viziune modernă, bine pregătiți, care pot face o diferență în viitor, este esențial să cunoști cum stau lucrurile în diferite sectoare economice, la nivelul internațional.

Mediul de business este, în general, foarte dinamic. Iar schimbările care pot apărea brusc, la nivel global, vor avea impact asupra tuturor afacerilor. Atunci când ești bine pregătit, ai capacitatea să te adaptezi imediat, să poți schimba radical direcția, fară să resimți prea tare urmările.

Un Manager din domeniul afacerilor internaționale va putea gestiona cu succes proiecte mari, pe care le va conduce de la stadiul de proiect, până la implementare, nu se teme să își asume riscuri și știe că strategiile sale se vor reflecta în succesul afacerii. De aceea, el trebuie să fie calculat și foarte eficient.   

Afacerile Internaționale sunt, într-un fel, un mix de cunoștinte din management, marketing și economie, îmbinate cu puțină psihologie comportamentală, obligatoriu limbi străine și un strop de geopolitică. Ce să mai, un amalgam de cunoștinte pentru care ai fi invidiat de mulți!

De altfel, în România, interesul pentru acest domeniu este în continuă creștere, numărul absolvenților crescând în fiecare an. Poți accesa și tu această specializare în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor și poți fi următorul mare Lider Internațional al unei companii de renume. Sau, de ce nu, îți vei putea duce propria ta companie pe culmile gloriei internaționale.

Noi iți creăm toate premisele pentru ca tu să dobândești cunoștințele necesare, iar la finalul celor trei ani de studiu să te simți încrezător și să poți tinde spre succes.

Facultatea de Economie și Administrare a Afacerilor aniversează anul acesta 30 de ani de existență, confirmând în tot acest timp că este un nume cu rezonanță în rândul învățământului economic universitar din România, furnizând servicii educaționale de cea mai bună calitate.

În curând vor începe înscrierile pentru anul universitar 2020-2021, iar o nouă serie de studenți va intra în această fascinantă lume a afacerilor. Dacă iți place să faci planuri și apoi să le urmezi, dacă crezi că ești un bun strateg dar poți fi și creativ în același timp, cu siguranță vei fi în locul potrivit.

Vrei să fii studentul nostru?

Completează formularul de înscriere.

Ne găsești pe

Most Popular

Fii student la FEAA și obține la final mai mult decât o diplomă

Completează formularul de mai jos și fă primul pas în a fi student la FEAA


#studentlafeaa

Ultimele articole

Primii pași în viața de student

Te pregătești pentru noul rol de student? Cei care spun că este una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții nu exagerează deloc! Te așteaptă