De 34 de ani o școală de afaceri pentru generația tânără din România!

Marketing – arta strategiilor creative

Ai remarcat vreodată într-un film, că toate personajele au aceeași marcă de telefon?

Te-ai gândit vreodată că în spatele oricărui produs pe care îl cumperi, de la haine până la cosmetice, sau chiar fast-food, stă o întreagă industrie care crează un concept de promovare, asemănător unui joc de strategie?

Te-ai întrebat vreodată ce se află în spatele reclamei cool pe care ai văzut-o de curând? Oare de unde le vin ideile celor care au creat-o și cum se face o reclamă de la zero?

Dacă răspunsul tău este “Da!” și te-ai trezit măcar o dată că admiri un logo ca să înțelegi de ce este așa, sau doar ți-a plăcut super mult cum arată, cu siguranță vrei să afli mai mult.

În fiecare an, sute de tineri aleg să descifreze tainele publicității și își urmează încrezători instinctul spre un domeniu efervescent, inovator, unde și cea mai simplă idee poate să aibă un efect uimitor, ca un foc de artificii.

Pentru că publicitatea este sufletul comerțului!

Preferințele fiecăruia dintre noi se schimbă constant și generează un efect de domino în întreagă lume a publicității. Iar de aici, posibilitățile sunt nelimitate…aici începe fascinanta lume a ideilor creative, a gândirii strategice și a analizelor detaliate, orientate spre a aduce acel produs, din nou, în atenția noastră.

Inclusiv rețelele sociale precum Facebook, Tik-Tok sau Instagram acționează tot ca un mare panou publicitar, gata oricând să te atragă spre ultimul produs în vogă. Cum ar fi să știi să scrii mereu postări care să obțină mii de aprecieri și să devină virale?

Deja devine interesant, nu-i așa?

Dar în spatele reclamei de câteva secunde stă o adevărată știință, cea a Marketingului și Comunicării.

Marketingul este o știință complexă, studiată în detaliu în cadrul Facultății de Economie și Administrare a Afacerilor, care le deschide tinerilor noi orizonturi și oportunități, în fascinanta lume a publicității, vânzărilor și distribuției.

La finalul celor trei ani de studiu, vei putea să construiești chiar tu strategii de promovare pornind de la câteva idei, să identifici oportunități de a crea campanii cu un mare impact, să îți dezvolți creativitatea extrem de necesară în acest domeniu, și cel mai important, să aplici toate acestea în realitate. Acum, ești la doar trei ani distanță de propria ta campanie de lansare de produs.

Totul este o matematică creativă! Pași atent calculați, pe calea strategiei creative, gândită în detaliu de omul de marketing.

Facultatea de Economie și Administrare a Afacerilor aniversează anul acesta 30 de ani de existență, confirmând în tot acest timp că este un nume cu rezonanță în rândul învățământului economic universitar din România, furnizând servicii educaționale de cea mai bună calitate.

În curând vor începe înscrierile pentru anul universitar 2020-2021, iar o nouă serie de studenți va intra în această fascinantă lume a publicității. Dacă iți place să faci planuri și apoi să le urmezi, dacă crezi că ești un bun strateg dar poți fi și creativ în același timp, cu siguranță vei fi în locul potrivit.

Vrei să fii studentul nostru? Completează formularul de înscriere.

Ne găsești pe

Most Popular

Fii student la FEAA și obține la final mai mult decât o diplomă

Completează formularul de mai jos și fă primul pas în a fi student la FEAA


#studentlafeaa

Ultimele articole

Primii pași în viața de student

Te pregătești pentru noul rol de student? Cei care spun că este una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții nu exagerează deloc! Te așteaptă